Indien een bedrijf onder de E-PRTR-verordening, het MJA-convenant of de olie- en gaswinningsindustrie valt maar nog niet is aangemeld, dient het onderstaande contactscherm te worden ingevuld en opgestuurd. Ook is het mogelijk bedrijven en bevoegde gezagen aan te melden op basis van afspraken in de vergunning.

Ook, indien u als bedrijf nog niet alle modules in het e-MJV invult, bieden wij u graag de mogelijkheid op vrijwillige basis gebruik te maken van de andere modules in het e-MJV. Voorwaarde hiervoor is dat alle betrokken partijen akkoord zijn!

Als u de milieugegevens over 2017via het e-MJV wilt indienen, moet het contactscherm voor 1 januari 2018 ingevuld en verstuurd zijn. Om alle relevante modules aan te kunnen bieden hebben wij nog enkele gegevens van u nodig. Wij nemen hierover binnen vijf werkdagen contact met u op.

Indien u de aanvraag na 1 januari 2018 indient, kunnen wij niet garanderen dat u uw milieugegevens binnen de wettelijke termijn kunt indienen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Hieronder kunt u de gegevens van de aanmelder invullen.

NB: MJA-convenant

Bedrijven die willen toetreden tot het MJA-convenant kunnen contact opnemen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland  via het telefoonnummer 088-042 42 42.

  • 1
    Invullen gegevens
  • 2
    Overzicht
  • 3
    Bevestiging
Meer informatie over de SBI-code.

Kader waarin bedrijf wordt aangemeld