Indien een bedrijf onder de E-PRTR-verordening, het MJA-convenant, het MEE-convenant of de olie- en gaswinningsindustrie valt, maar nog niet is aangemeld, dient het onderstaande contactscherm te worden ingevuld en opgestuurd. Ook is het mogelijk bedrijven en beoordelende instanties aan te melden op basis van afspraken in de vergunning.

Ook, indien u als bedrijf nog niet alle modules in het e-MJV invult, bieden wij u graag de mogelijkheid op vrijwillige basis gebruik te maken van de andere modules in het e-MJV. Voorwaarde hiervoor is dat alle betrokken partijen akkoord zijn!

Als u de milieugegevens over 2018 via het e-MJV wilt indienen, moet het contactscherm voor 1 januari 2019 ingevuld en verstuurd zijn. Om alle relevante modules aan te kunnen bieden hebben wij nog enkele gegevens van u nodig. Wij nemen hierover binnen vijf werkdagen contact met u op.

Indien u de aanvraag na 1 januari 2019 indient, kunnen wij niet garanderen dat u uw milieugegevens binnen de wettelijke termijn kunt indienen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Hieronder kunt u de gegevens van de aanmelder invullen.

n.b: MJA-of MEE-convenant

Bedrijven die willen toetreden tot het MJA-of MEE-convenant kunnen contact opnemen met de RVO.nl  via het telefoonnummer 088-042 42 42.

  • 1
    Actueel: Invullen gegevens
  • 2
    Overzicht
  • 3
    Bevestiging

Kader waarin bedrijf wordt aangemeld