De e-MJV-helpdesk informeert bedrijven en overheden over het e-MJV, het Integraal PRTR-verslag, het rapporteren van MJA-, MEE- en Addendum MEE-gegevens, IPPC-gegevens of de rapportage door de olie- en gaswinningsindustrie.

Veelgestelde vragen

Heeft u al gekeken bij vraag en antwoord? Daar vindt u de veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

Contact met helpdesk

Heeft u een vraag dan kunt u deze stellen via het e-mailadres van de helpdesk.

Let op: met het versturen van deze e-mail gaat u akkoord met de voorwaarden over de privacy van uw gegevens conform de privacyverklaring van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Voor de omgang met uw e-mail geldt daarnaast de e-mailgedragslijn voor overheden.

Indien u liever telefonisch contact heeft, kunt u normaliter contact opnemen met de e-MJV-helpdesk op telefoonnummer 070 - 3 120 360. Let op: als gevolg van de maatregelen die de overheid heeft genomen in de aanpak van het Corona-virus is de helpdesk tot nader bericht helaas telefonisch niet bereikbaar.

MJA/MEE (inclusief Addendum MEE)

Inhoudelijke vragen over de MJA- en MEE-monitoringmodule en/of de Addendum MEE-monitoringmodule in het e-MJV en inhoudelijke vragen over de MJA-monitoringsystematiek, MEE-monitoringsystematiek of Addendum MEE-monitoringsystematiek worden automatisch doorgeschakeld naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (optie 3 in het keuzemenu van de telefonische helpdesk).

Openingstijden helpdesk

De openingstijden van de telefonische helpdesk vindt u op de homepage en hier.

Piek- en dalperioden

De openingstijden van de telefonische helpdesk variëren in de loop van het jaar om met name piek- en dalperioden op te vangen. Kijk regelmatig op de website voor de actuele openingstijden. De actuele openingstijden vindt u op de homepage.

Contact per mail

Vragen per e-mail worden tijdens werkdagen in volgorde van binnenkomst behandeld.